дравейте, имам грешка в данъка в Декл  6 и трябва да пусна корекция с намаление, но не мога да разбера  дали в новата коригираща декларация трябва  да посоча и другите осигуровки  или само новата по-малка сума на данъка.
Здравейте, моля за съдействие  - фирмата е регистрирана по ДДС  и работи с Пей пал  и по новата надедба  трябва да маркираме касова бележка на касовия апарат за преводите в Пей пал , но проблема идва когато  клиента е извън Европа и е физическо лица - как да маркирам бон без ДДС  на касовия апарат?
Здравейте, получих фактура от Фейсбук от Ирландия с VAT IE9692928F, но е в долари и не знам как да я осчетоводя. Фирмата ни е регистрирана по ДДС.
Здравейте, моля за помощ. Трябва да издам фактури за стока на физически лица в ЕU и извън /USA/. Мисля , че на това в EU трябва да е с ДДС, а на това в USA без. Доставката ще бъде за сметка на клиента и ще я пише във фактурата. Аз ще имам фактура от БГ поща, но ще е месечна и няма да имам други документи към фактурата .
Не знам кой вид документ да използвам от Бизнес навигатора и ме притеснява, че нямам "ЕГН" и 9-тки ли да пиша. Лошото, че за напред ще имам още такива случай и искам да съм точна! Много ви благодаря предварително!